Fjernbehandlinger med KST

Fjernbehandlinger med KSTPr. den 1. juni 2015 tilbyder jeg en ny behandlings form indenfor Kranio-Sakral terapi(KST): FJERNBEHANDLING med KST. (herefter FKST)


Der behandles som i klinikken. Dog er behandler og klient ikke i samme rum, måske er vi flere kilometer fra hinanden. Du vil altså opleve et fysisk behandlings resultat, som når du kommer hos mig i klinikken. Derfor vil reaktionerne også minde om de reaktioner du er vant til at få.


Bemærk: 

¤ at denne behandlingsform ikke er det samme som fjernhealing. Jeg arbejder

       med fysiske rettelser og ikke med energiarbejde.

¤ at jeg her p.t. kun behandler dem, der i forvejen er klient hos mig.

¤ at du gerne må sætte en halv time af til din behandling (+ hviletid bagefter).


Fremgangsmåde


Du som klient befinder dig et rart sted, f.eks. hjemme i din stue, eller soveværelse. Du sidder i en god stol, ligger i din seng eller på sofaen. Jeg(Lieske) ringer dig op på aftalt tidspunkt. Du fortæller kort om din behandlings behov. Vi afslutter samtalen og du lægger dig ned, eller sætter dig. Husk at have mobilen hos dig.


Jeg som din behandler, behandler dig ved at en ”del” af mig er hos dig. De fleste får en fysisk oplevelse i kroppen når jeg går i gang. Det kan være en snurren eller pulseren. Nogle kan decideret mærke at kroppen giver slip på smerten, eller spændingen et specifikt sted (typisk der hvor man har smerter). Nogle kan følge alt det jeg laver. Andre kan intet mærke, men oplever i slutningen af behandlingen at problemet er væk, eller væsentligt mindre. Der vil også være nogen som ikke reagerer, eller først reagerer næste gang. Behandlingstiden er typisk ca 10-15 min. Nogle har dog brug for mere tid. Men det viser sig så ifm behandlingen.

Når jeg er færdig med behandlingen ringer jeg tilbage til dig og vi får en kort snak om reaktionen på din behandling. Vi aftaler derefter dit event videreforløb.

Brug gerne lidt tid efter behandlingen til at tage det med ro.Hvor tit skal det gøres

Man skal være indstillet på at du skal have mindst 3 behandlinger. Nogle bliver hjulpet allerede efter første behandling med FKST, men de fleste skal regne med nogle ganger. FKST kan meget fint arbejde sammen med almindelig KST og supplerer hinanden fint. P.t. har de fleste de bedste resultater med en kombination.Bestilling af tid


Bestilling af tid kan kun ske via telefonisk henvendelse til min mobil nr 4042 5230.

Tidspunktet for behandlingen aftales ifm bestillingen af FKST behandlingen.


Betaling

Betaling skal ske forud, så jeg har modtaget pengene inden behandling startes op, hvis du betaler vi banken.

Via bank på konto nr. 9881-1008741,

eller

Via MobilePay inden vi starter behandlingen med FKST, hvis ikke andet er aftalt.


Pris 400,00 kr/behandling pr 1/6-2015.

NB! Prisen på prislisten er det dog til enhver tid gældende pris.


Kommentarer fra dem der allerede har prøvet det


”Jeg havde rigtigt meget ondt i ryggen og lå helst ned hele tiden. Allerede efter første FKST behandling kunne jeg gå rundt og efter tredje behandling var smerterne væk”   - HØ, Jylland.


”Jeg kunne ikke komme til min aftalte behandling i klinikken pga manglende transport. Jeg havde rigtigt meget brug for en behandling og fik FKST efter at have snakket med Lieske. Og allerede dagen efter havde jeg det rigtig godt og kunne vente til min næste aftale 6 uger efter”  -  LK, Vestsjælland.


"Lieske får at vide at jeg døjer med stiv nakke, lændesmerter, og akilles smerter Også at jeg ikke kan løbe. Efter første behandling om mandagen, føler jeg mig om onsdagen fyldt af energi, og meget let til bens når jeg er ude og gå. Ved ikke hvad der er sket men virkningen var der fra mandag morgen af. Efter 2 almndelige behandlinger var der næsten ingen rygsmerter mere og de andre problemer er væsentlig mindre."  - PS, Sydsjælland